Sluiting DansStudio de komende weken

Sluiting DansStudio de komende weken

Beste leden van DSD,

In verband met de laatste ontwikkelingen op het gebied van het Coronavirus komen alle lessen/trainingen van Dans Studio Drachten tot ten minste 5 april te vervallen.
DSD volgt hierin de landelijke richtlijnen van de RIVM. We begrijpen dat dit voor onze leden en trainers een grote impact heeft en betreuren deze stappen dan ook.

Als dansschool nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid en stellen de veiligheid en gezondheid van onze leden en trainers voorop.

We gaan bekijken op welke manier we dit voor onze leden kunnen compenseren. We zijn aan het brainstormen of we tijdens de meidvakantie gewoon het rooster kunnen blijven volgen, extra lessen in de week geven of op zaterdag en/of zondag. We gaan ook overwegen om video lessen te geven deze periode. Hoe en wat gaan we intern overleggen.

Omdat we op dit moment nog geen kijk hebben op de vooruitzichten en dit voor iedereen een nieuwe uitzonderlijke situatie is, hoort u hierover zo spoedig mogelijk van ons. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Mochten er vanuit de Rijksoverheid nieuwe voorschriften komen die gevolgen hebben voor DSD, Dan horen jullie dit ook zo snel mogelijk.

We hopen dat we jullie snel weer van dienst kunnen zijn in onze studio.

Met vriendelijke groet,

Team DSD