Dans-/sportlessen buiten

Hallo allemaal dansers en ouders.
Als eerste wil ik iedereen bedanken voor de steun die wij krijgen betreft de betalingen van het lesgeld. Hierdoor kunnen we online en in de groepsappen lessen aanbieden en kan de dansschool doordraaien. Aan de leerlingen/ouders die wel in de financiële problemen zitten, wil ik vragen of zij aan de bel willen trekken. Stuur gerust een e-mail aan info@dansstudiodrachten.nl, samen kunnen we dan op zoek naar een passende oplossing.
We zijn blij verheugd te kunnen vertellen dat we dinsdag 5 mei starten met dans/sport lessen voor iedereen.
Het zal buiten plaats vinden, aan de voorkant van DSD voor de grote ramen tegenover de fietsenwinkel. We zullen er vloerbedekking neerleggen zodat duidelijk is wat de werk vloer is. Om dit mogelijk te maken en te blijven mogen doen zo lange het noodzakelijk is, moeten we ons wel aan een aantal regels houden zodat het voor ons gaat werken en we geen overlast veroorzaken voor de buren.  🙂

 

Buitenrooster vanaf 6 mei:

 

  • Iedereen mag met alle lessen meedoen, mits je de juiste leeftijd hebt.
  • Aanmelden voor de les is een must via de eigen groeps app, zodat we voldoende ruimte hebben voor iedereen in deze aangepaste situatie.
  •  Ouders graag de jongste kinderen brengen en weer later ophalen. Als ouders blijven hangen mogen we de les niet starten.
  • Dit geld ook als je klaar bent met je les, dan graag weer naar huis en niet blijven omhangen zodat we geen groepsvorming krijgen.
  • Er is geen sprake van een maximum groepsgrootte. Wel moet er voldoende aandacht mogelijk zijn.
  • Voor kinderen tot en met 12 zonder afstandsnormen. En voor jongeren tot en met 18 met de norm van minimaal 1,5 meter afstand.
  • Er kan geen gebruik worden gemaakt van de kantine/wachtruimte, kleedkamers en douches. Ook van de toiletten kan waarschijnlijk geen gebruik worden gemaakt. We wachten op nadere richtlijnen hiervoor.
  • Geen ouders of andere volwassenen (18+) langs de lijn/dans vloer.

 

Uiteraard blijf je aandacht houden voor de algemene richtlijnen: handen wassen, niezen en hoesten in de elleboog en het niet schudden van handen. Daarnaast blijven begeleiders/trainers, kinderen en jongeren die gezondheidsklachten hebben altijd thuis.