Polefitness volwassenen vanaf 18 jaar en ouder

Polefitness volwassenen vanaf 18 jaar en ouder

Polefitness is een combinatie van dans en acrobatiek waarbij verschillende oefeningen uitgevoerd worden rondom en in een verticale paal. Bij paaldansen draait het om kracht, lenigheid, dynamiek en coördinatie. Tijdens de lessen leer je draaien, klimmen, klemmen en natuurlijk op de kop hangen. En dat kan op heel veel verschillende manieren!

De training begint altijd met een warming up in combinatie met krachttraining. Er wordt gewerkt aan verschillende spiergroepen in armen, benen, buik en rug. Vervolgens wordt er ingedraaid om ook de kleinere spiergroepen goed op te warmen en om lekker soepel te worden. Onder begeleiding van een deskundige docent traint iedereen op zijn of haar eigen niveau. Het laatste kwartier van de les is er voor de coolingdown waarin de spieren worden gestretcht en waarin wordt gewerkt aan de lenigheid.

Er worden op verschillende avonden lessen aangeboden waaraan zowel beginners, als gevorderden mee kunnen doen. Polefitness is geschikt voor jong en oud.
Kledingadvies: We raden je aan om een kort broekje te dragen met een sport bh en daaroverheen een lange (trainings)broek, sportshirt of hemd en een vest zodat je tijdens de verschillende lesonderdelen kledingstukken aan en uit kunt trekken.

Tip: neem een paar warme sokken mee of sportschoenen.